logo3

Contact Testare Diagnosticare Autovehicule - Testare si Diagnoza Autovehicule Galati

Pentru Contact Testare Diagnosticare Autovehicule , completati Formularul de mai jos sau

TEL: 0745-995.981

Formular de Contact

Contact Testare Diagnosticare Autovehicule

Diagnosticare Testare Galati - Servicii 5

Conform legii 677/2001 publicată în M.O. din 12 decembrie 2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, vă informăm că toate datele cu caracter personal facilitate vor fi integrate într-un sistem de evidenţă pentru tratarea automatizată a acestora, cu scopul de a le oferi toată informaţia solicitată de dumneavoastră în legătură cu serviciile noastre. Toate datele colectate vor fi integrate în sistemele noastre cu confideţialitatea şi securitatea prevăzută de lege. Va rugăm ca, în cazul producerii vreunei modificări a acestor date, comunicaţi-ne aceste schimbări, în scopul actualizării fişierelor noastre. Totodată ţinem să informăm că toate persoanele înscrise pot exercita dreptul legal de acces, intervenţie sau opoziţie a datelor astfel: Comunicare scrisă, însoţită de copia buletinului, trimise responsabilului legal al fişierului.

Servicii Testare si Diagnoza Autovehicule, Testare si Diagnoza Autovehicule Galati, Testare si Diagnoza Computerizata, Service Auto Galati, Service Auto Galati Preturi, Preturi Testare si Diagnoza Autovehicule Galati

 
logo3-1150x219
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.