logo3

Servicii Testare si Diagnoza Autovehicule - Testare si Diagnoza Autovehicule Galati
Servicii Testare si Diagnoza Autovehicule

testare si diagnoza - echip BoschDin ce în ce mai multe componente electronice într-un automobil: diagnosticarea calificată a aparatelor de comandă devine indispensabilă. Echipa noastră vă oferă cea mai modernă tehnică de diagnosticare, cum ar fi de exemplu noua serie de testere de diagnoză KTS. Software-ul de service ESI[tronic] adecvat acestei serii recunoaşte în mod automat aparatele de comandă, poate afişa valorile reale existente şi le compară cu valorile de referinţă stabilite de către producători. Printr-o dezvoltare precisă a seriei KTS au fost integrate avantaje suplimentare: de exemplu adaptorul interschimbabil, transmiterea datelor prin Bluetooth, funcţii extinse ale osciloscopului şi a multimetrului integrat.

Servicii Testare si Diagnoza Autovehicule

testare diagnoza ktsPentru toate automobilele care sosesc acum şi în viitor într-un service, se cere o căutare rapidă a defectelor cu rezultate sigure. Cu ajutorul tehnicii Bosch KTS se poate realiza diagnosticarea modernă a automobilelor. Noile module Bosch KTS au fost îmbunătăţite în continuare în ceea ce priveşte puterea, confortul şi manipularea, în special pentru tehnica auto cu sisteme electronice mai complexe.

Testare comodă şi sigură cu echipamentele Bosch KTS wireless. Aparatul de vârf al familiei KTS oferă o diagnosticare a aparatelor de comandă dintre cele mai rafinate. Indiferent dacă este vorba de autovehicule diesel sau pe benzină  testarea se face fără cabluri şi confortabil la întreaga capacitate de funcţionare.

Diagnosticarea autovehiculelor simplă, eficientă, cu economie de timp si bani

Alege calitatea germană și o echipă profesionistă pentru mașina ta.

Servicii Testare si Diagnoza Autovehicule

testare diagnoza - servicii integrateTestarea şi repararea tuturor mărcilor cu sistemul de analiză a sistemelor autovehiculului oferit de Bosch
Multe cazuri de diagnosticare nu pot fi soluţionate numai prin intermediul diagnosticării aparatelor de comandă. Pentru tehnica complexă a autovehiculelor moderne, testarea componentelor autovehiculului devine indispensabilă.
Tehnica de testare existentă poate fi folosită în cel mai util mod cu putinţă din punct de vedere economic, atunci când aceasta poate fi extinsă modular şi individual conform necesităţii service-ului. Această posibilitate este oferită de tehnica de testare Bosch prin extinderea seriei KTS într-un vast aparat de analiză a sistemelor autovehiculului. Testerele de sistem cele mai moderne oferă posibilitatea unei localizări exacte a defectului împreună cu verificarea componentelor autovehiculului în stare montată.

Servicii Testare si Diagnoza Autovehicule

testare diagnoza - software ESItronicDupă mai mulţi ani în care a fost cel mai frecvent utilizat şi recunoscut software de informaţii pentru service-urile auto de pe piaţa globală a serviciilor aftermarket şi a atins un număr de aproape 70 de mii de abonaţi, ESI[tronic] a atins statutul de achiziţie inevitabilă pentru service-urile auto. Ultima versiune a software-ul ESI[tronic] simplifică cele mai frecvente operaţii de diagnoză precum identificarea şi remedierea defectelor, desfăşurarea operaţiilor de întreţinere. În urma primirii feedback-ului pozitiv din partea clienţilor despre această ultimă versiune ESI[tronic], Bosch a decis să utilizeze calităţile şi beneficiile acesteia pe toate dispozitivele KTS.

Servicii Testare si Diagnoza Autovehicule, Testare si Diagnoza Autovehicule Galati, Testare si Diagnoza Computerizata, Service Auto Galati, Service Auto Galati Preturi, Preturi Testare si Diagnoza Autovehicule Galati

 
logo3-1150x219
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.